Werkwijze

Om gelukkig te zijn, moet je iets doen waar je gelukkig van wordt.”

Samen met jou ga ik onderzoeken wat jouw hulpvraag is. WaarDe bronafbeelding bekijken loop je tegenaan? Wanneer is dit ontstaan? Samen zullen we gaan ontdekken wie jij nu eigenlijk bent en wat jij nodig hebt om verder te kunnen. We zullen ‘out of the box’ denken en kijken wat voor jou werkt. Jij gaat een diepere laag van jezelf ontdekken wat voor meer inzicht gaat zorgen. We kijken vooruit en richten ons zoveel mogelijk op het heden en de toekomst. De sessies met mij zullen afwisselend zijn. Middels gesprekken afwisselend met oefeningen, probeer ik in samenwerking met jou, jouw gebruiksaanwijzing te ontdekken, zodat jij verder kan. We stappen af van het idee: ‘Hoe Het Hoort’ en gaan over naar het idee: ‘Wat Werkt Wel.’

Wanneer het gaat over Jeugd en Gezin, zal ik samen met jullie als ouders  de hulpvraag achterhalen. We kijken wat nodig is. Misschien is het al voldoende dat jullie als ouders meer inzicht hebben in jullie kind. Samen maken we de afweging of het nodig is om ook coachingsgesprekken te voeren met jullie kind.  Vanuit mijn ervaring als casemanager zou ik, indien wenselijk, alle betrokken partijen erbij kunnen betrekken, zodat iedereen de neuzen dezelfde kant op heeft. Ook hier focussen we ons op ‘Wat Werkt Wel.

Door mijn brede ervaring in de hulpverlening lever ik maatwerk. Staat jouw antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact op. Samen kunnen we kijken wat ik voor jou kan betekenen.